Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.

Având în vedere situația actuală privind greva manifestată în școli, candidații repartizați la centrele de inspecții pentru concursul național la EDUCATOARE de la Măgurele și Pantelimon vor susține inspecția la :

Gradinita Nr.3 Bragadiru, Str.Coralului Nr. 8, Oras Bragadiru, Județul Ilfov.
Tel: 0765569817; 0729227557

ANUNȚ!

PENTRU CANDIDATII ÎNSCRIȘI LA CONCURSUL DE TITULARIZARE  DIN JUDEȚUL ILFOV SESIUNEA 2023

 

Vă reamintim că validarea conform graficului de desfășurare a etapelor din cadrul Concursului de titularizare se face astfel:

 

-    Îperioada 9-19 mai 2023 - validarea înscrierii, prin semnătură, de către candidați sau împuterniciții acestora prin PROCURĂ NOTARIALĂÎN ORIGINAL, conform graficului stabilit de comisia de organizare și desfășurare a concursului; Neprezentarea la validare a absolvenţilor din promoțiile anterioare, atrage după sine anularea înscrierii la concurs.

-    validarea înscrierii îperioada 5-7 iulie 2023 pentru absolvenții promoției 2023/ absolvenţii 2023 ai programelor de pregătire psihopedagogică oferite de departamentele pentru pregătirea personalului didactic/departamentele de specialitate cu profil psihopedagogic/candidaţii cuprinşîn programe recunoscute de Ministerul Educației prin care se recrutează, se selectează, se pregătește și se sprijină personalul didactic de predare pentru a desfăşura activităţi didactice în unităţi de învăţământ preuniversitar situate în medii dezavantajate, în anul şcolar 2023-2024

Notă:

(2) În mod excepţional, absolvenţii promoţiei 2023 (studiilor medii/postliceale/universitare de licență/universitare de masterat/departamentelor pentru pregătirea personalului didactic/departamentelor de specialitate cu profil psihopedagogic) pot să prezinte adeverinţa de absolvire a studiilor/programului de pregătire psihopedagogică şi să valideze fişa de înscriere în data de 12 iulie 2023, până la ora 8.00. Absolvenţii promoţiei 2023 pot participa la proba scrisă în cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate, numai după prezentarea adeverinţei de absolvire a studiilor/programului de pregătire psihopedagogică.

 
In data de 19.05.2023 va fi postata in cadrul acestui subiect lista candidatilor inscrisi la concurs - sesiunea 2023 in JUDEȚUL ILFOV. Eventualele probleme de neconcordanță se vor transmite in aceeasi zi pe mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (candidatul nu se regaseste in lista, disciplina nu este corecta, etc.)
Cei care doresc sa opteze si pentru post in județul Ilfov trebuie sa sustina inspectia la clasa si in Ilfov, urmand ca proba scrisa să o susțină în judetul in care au declarat.
Inspectiile de la definitivat se echivaleaza la Ilfov DOAR pentru cei care sunt inscrisi la examenul de definitivare in invatamant in județul Ilfov!!!

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ANUNT
Din data de 8.05.2023 , cadrele didactice care au participat la ședința de Pretransfer a personalului didactic, pot ridica deciziile de numire pe post de la secretariatul ISJ Ilfov.

 • Acest browser nu suportă vizualizarea documentelor pdf.
  Descărcați documentul pentru a-l vizualiza
  .

 • Acest browser nu suportă vizualizarea documentelor pdf.
  Descărcați documentul pentru a-l vizualiza
  .

 • Acest browser nu suportă vizualizarea documentelor pdf.
  Descărcați documentul pentru a-l vizualiza
  .

 • Acest browser nu suportă vizualizarea documentelor pdf.
  Descărcați documentul pentru a-l vizualiza
  .

 • Subcategorii

  Anunțuri de Concursuri sau Testări organizate la nivelul unităților de învățământ

  Sus