Respectarea măsurilor de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2:

Către,
Toate unităţile de învăţământ de stat şi particulare din judeţul Ilfov
În atenţia conducerii

Ref: Respectarea măsuilor de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Vă aducem în atenţie prevederile articolului 1, alin (1) şi (2) din Ordinul nr. 3235/93/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2:

Art. 1.

(1) Prezentul ordin reglementează procedura şi măsurile obligatorii privind prevenirea şi combaterea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 care se vor aplica în unităţile de învăţământ preuniversitar/conexe/instituţiile de învăţământ, în scopul asigurării dreptului la învăţătură şi a dreptului la sănătate, pentru beneficiarii primari ai dreptului la învăţătură, studenţi şi personalul din sistemul naţional de învăţământ.

(2) Prevederile alin. (1) se aplică în mod corespunzător şi pentru activităţile educative, recreative, pentru consolidarea competenţelor dobândite de elevi sau de accelerare a învăţării, precum şi pentru activităţile de învăţare remedială desfăşurate cu prezenţa fizică în unităţile de învăţământ în cadrul programelor de tipul "Şcoală după Şcoală".

În acest context, vă solicităm să transmiteţi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Ilfov, pe adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , până joi, 25.03.2021, o adresă asumată de conducerea unităţii de învăţământ din care să reiasă respectarea acestor prevederi legale.

Descarca Adresa 3265 din 24 martie 2021

Noutăți

Autentificare