Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.

EDUSAL 2.10.1

EdusalSetup_2_10_1.zip

 

Stimați colaboratori,
Este disponibilă pentru descărcare mai sus versiunea 2.10.1 a aplicaţiei desktop .
Din motive de funcţionare optimă a aplicaţiei centrale EduSAL, kitul nu este disponibil pentru descărcare manuală. Se va astepta descărcarea prin autoupdate ţinând aplicaţia locală deschisă sau se va solicita versiunea zip responsabililor dvs din ISJ-uri.



După descărcarea şi instalarea versiunii 2.10.1, vă rugăm să nu interveniţi asupra aplicaţiei până la finalizarea actualizării!
După instalarea noii versiunii statele de plată se vor invalida şi vor trece în starea în lucru.
Modificările aduse la versiunea 2.10.1 faţă de versiunea 2.10 constau în rezolvarea următoarelor probleme:
- Scutirea la impozit la cei marcaţi cu Este scutit de impozit=Da
- Calculul contribuţiei de sănătate la nivelul venitului brut şi nu plafonat la salariul minim pe economie
- Majorarea drepturilor salariale de pe alte încadrări cu 28,5% pentru cei scutiţi de impozit. Pentru a se aplica această majorare se va intra în forma de Alte încadrări şi se va seta câmpul „Este scutit de impozit” pe Da.
Informările transmise la lansarea versiunii 2.10 sunt valabile şi după instalarea versiunii 2.10.1 şi le puteţi consulta aici: http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=237558
Atenţie! Nu a fost actualizată D112 pentru luna ianuarie 2018. Nu avem încă normele aprobate! Nu validaţi D112 până la versiunea următoare!
Pentru utilizatorii care au instalate versiunile anterioare v.2.10.1, vă informăm că nu puteţi trimite către aplicaţia centrală state şi nici primi răspuns până nu instalaţi noua versiune (v.2.10.1).
Atenţie! Dacă noua versiune a fost instalată prin autoupdate nu mai este nevoie să rulaţi din nou kitul varianta zip. Verificaţi instalarea noii versiuni în meniul de “Actualizare” unde ar trebui să aveţi la câmpul “Versiune Program: 2.10.1”
Numai bine,
Echipa EduSAL
Sus