Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.

DIN NOU LA ȘCOALĂ

  • Scris de Inspector Școlar General Adriana Stoica
  • Noutăți

Maine, 5 septembrie, se redeschid porțile tuturor unităților de învățământ din țară, iar momentele de revedere sunt așteptate cu mare emoție de preșcolari, elevi, profesori și, în egală măsură, de părinți și bunici. Va fi din nou zi de sărbătoare, o zi în care școala și comunitatea se vor afla în simbioză, căci așa este firesc să se întâmple.

Așadar, bucuria primei zile de școală o vom trăi împreună. Școlile vor fi deschise și vor primi cu drag copiii dar și familiile nerăbdătoare să afle noutățile pe care acest an școlar le aduce, să simtă și să se încarce cu un entuziasm aparte, pe care doar într-o școală îl găsim. Școala este și trebuie să rîmână un spațiu integrator, acest lucru generând proiecte frumoase ce asigură, pe termen lung, dezvoltarea comunităților.

Să fie un an cât mai bun pentru fiecare  dintre noi, cei care suntem parte a sistemului, elevi și profesori, dar și pentru fiecare părinte ce sprijină eforturile noastre educaționale! Să ne ajutăm unii pe alții și să facem din acest an școlar o călătorie frumoasa!

 

Echipa Inspectoratului Școlar Județean Ilfov

Sus