Universitatea ”Danubius” din Galați are în oferta de programe patru programe de conversie profesională a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar

Către

INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDETEAN

Doamnei/ Domnului Inspector Școlar General

Prin prezenta, vă comunicăm că Universitatea ”Danubius” din Galați are în oferta de programe patru programe de conversie profesională a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, în conformitate cu prevederile Ordinului ministrului educației naționale nr.  6.194 din 13 noiembrie 2012, pentru care Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității ”Danubius” Galați organizează admitere.

Vă transmitem oferta de programe de conversie profesională disponibilă pentru anul universitar 2022-2023 la Universitatea ” Danubius” Galați.

Detalii privind admiterea la programele de conversie profesională se găsesc pe site-ul DPPD, https://univ-danubius.ro/dppd sau la sediul Universității ”Danubius” Galați, Bd. Galați nr.3, 800654, Galați, tel. 0733180170.

Persoana de contact pentru această problematică este Popa Doinița, director DPPD, tel. 0740317750, email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Cu deosebită considerație,
Președinte al Consiliului de Administrație
Conf. univ. dr. Corneliu- Andy PUȘCĂ

 

Descarca oferta de programe de conversie profesională a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar

Noutăți

Autentificare