Videoconferinţa organizată în judeţul Ilfov, în cadrul campaniei naţionale "Vaccinare şi testare pentru învăţare"

Joi, 15 aprilie 2021, începând cu ora 9.45, sunteţi invitaţi să participaţi la videoconferinţa organizată în judeţul Ilfov, în cadrul campaniei naţionale lansate de Ministerul Educaţiei - "Vaccina re şi testare pentru învăţare".

Scopul principal al campaniei îl reprezintă informarea elevilor, cadrelor didactice şi a părinţilor cu privire la importanţa şi necesitatea diminuării efectelor pandemiei de COVID-19 prin vaccinarea voluntară a personalului din învăţământ şi prin testarea elevilor şi a angajaţilor din sistemul educaţional. În cadrul conferinţei se vor analiza şi alte probleme de interes pentru desfăşurarea activităţilor în sistemul de învăţământ naţional şi judeţean.

La conferinţă va participa Secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, domnul Radu Szekely, susţinut în prezentarea campaniei de specialişti în domeniul  medical/epidemiologic. În cadrul activităţii, veţi putea participa, în sistem online, la dezbaterea unor teme de interes, în această perioadă, pentru domeniul educaţional.

Descarca Adresa

Noutăți

Autentificare