Raportul privind rezultatele obţinute de elevi la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional în anul şcolar 2020-2021 şi Planul de măsuri remediale

Către unităţile de învăţământ liceal de pe raza judeţului Ilfov,
In atenţia doamnei/domnului director,

Ref. Raportul privind rezultatele obţinute de elevi la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional în anul şcolar 2020-2021 şi Planul de măsuri remediale.

Având în vedere art. 15(1) din Procedura MEN nr. 26335/08.03.2021 , vă solicităm să înregistraţi la secretariatul ISJ Ilfov Raportul privind rezultatele obţinute de elevi la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional în anul şcolar 2020-2021 şi Planul de măsuri remediale.

Varianta electronică a raportului va fi transmisă pe adresa electronică Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Termen:/2.04.2021.

Structura raportului
1. Organizarea şi desfăşurarea simulării examenului de bacalaureat naţional 2021 la nivelul unităţii de învăţământ( art. 5 din Procedură) .
2. Date statistice privind: elevii prezenti, absenti, eliminaţi)
3. Rezultate statistice privind rezultatele obţinute, pe probe de examen/ discipline.
4. Analiza calitativă a rezultatelor obţinute de elevi pe probe de examen/ discipline.
Puncte tari/ puncte slabe pentru fiecare subiect/măsuri de remediere concrete, propuse de profesori( ex. planuri remediale personalizate/ pregătire pe grupuri valorice/ pregătire cu toată clasa, etc)
5. Graficul şedinţelor cu părinţii în care au fost prezentate/ discutate rezultatele la simulare. Propuneri concrete desprinse în urma acestor sedinţe.
6. Plan de măsuri remediate în urma simulării examenului de bacalaureat naţional 2021 ,dezbătul în Consiliul profesoral ş i aprobat în Consiliul de administraţie,

Descarca Adresa 3699-Planul de masuri remediale

Noutăți

Autentificare