Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.

Platforma educaționă inovativă IBM SkillsBuild

  • Scris de Administrator
  • Noutăți

Ne bucurăm să vă informăm că IBM România vine în sprijinul elevilor de liceu și profesorilor prin punerea la dispoziție a platformei educaționale inovative IBM SkillsBuild: https://skillsbuild.org/

Curriculum-ul vizat este unul centrat pe compentențe: temele abordate sunt actuale, conținutul interactiv, cu multe aplicații practice (accesul este gratuit).

Modul de utilizare al platformei este prietenos, intuitiv, oferind utilizatorilor posibilitatea de a urma programele educaționale în ritm propriu.

Prin parcurgerea activităților de învățare existente, elevii vor fi mai pregătiți pentru provocările pieței muncii. În același timp, profesorii au la dispoziție resurse educaționale pentru susținerea lecțiilor sau pentru propria dezvoltare personală.

Vă rugăm să susțineți programul IBM SkillsBuild pentru Elevi în România prin recomandarea acestuia în liceele/ colegiile din județul dumneavoastră.

Pe site-ul Asociației Pro Arta Dezvoltare și Cunoaștere (www.asociatiapro.ro), precum și pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/asociatiaproADC publicăm periodic informații legate de implementarea IBM SkillsBuild pentru Elevi în România.

Vă stăm la dispoziție pentru orice detalii suplimentare la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sus