Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea cookie-urilor.

Suport tehnic EDUSAL ver 2.2

Stimaţi colaboratori,

Este disponibilă pentru descărcare de pe Portalul EduSAL versiunea 2.2 a aplicatiei desktop (varianta exe)

Modificările aduse la versiunea 2.2 faţă de versiunea 2.1 sunt următoarele:

1. Au fost implementate modificările aduse de O.U.G. nr. 83 / 2014, respectiv salariul de bază şi sporurile în afara salariului de bază se majorează cu 5%.
Atenţie! La instalarea versiunii 2.2, statele de personal şi statele de plată se vor invalida şi vor trebui reverificate şi retrimise spre aprobare.
2. A fost modificată opţiunea de operare a Indemnizaţiei de examinare, aceasta putându-se adăuga în forma de detalii Alte drepturi similar modalităţii de adăugare a celorlalte tipuri de alte drepturi.
3. A fost implementată soluţia de preluare venituri şi zile de stagiu de cotizare pentru calcul concedii medicale din statele de plată rectificative închise. Această opţiune a fost adăugată în zona de Comenzi a Statului de plată: Preluare istoric pentru CM.
Atenţie!
- După fiecare închidere şi plată a statelor de plată rectificative se va apela această opţiune pentru actualizarea istoricului de venituri şi zile de stagiu de cotizare pentru calcul CM. 
- Dacă după preluare, aceste state sunt redeschise şi nu se mai plătesc, trebuie reapelată opţiunea pentru actualizarea istoricului de venituri pentru calcul CM din statele iniţiale închise şi plătite. In caz contrar, istoricul de venituri pentru calcul CM utilizat ULTERIOR va fi INCORECT.
- Trebuie utilizată opţiunea în special la lunile în care aţi acordat diferenţe de venit brut în state rectificative anterioare.
4. A fost actualizat Borderoul de sindicat pentru afişarea diferenţelor aferente statelor de plată rectificative.
5. Au fost rezolvate problemele pentru: adăugare permise de călătorie, calcul concedii de odihnă la PCO pentru alte încadrări.
6. Adaugare nou drept: Stimulente OIPOSDRU pentru personalul nedidactic ISJ.

NOTA! Nu s-a rezolvat încă problema încadrării fluturaşilor în pagină. Pentru editarea lor înainte de tipărire, după lansarea raportului se va realiza Export in document word unde se vor aşeza în pagina, respectiv vor fi poziţionaţi manual pe pagina următoare fluturaşi care se sparg pe 2 pagini.

Pentru utilizatorii care au instalate versiunile anterioare v.2.2, vă informăm că nu puteţi trimite la server state şi nici primi răspuns de la server până nu instalaţi noua versiune ( v.2.2).

Atenţie! Dacă noua versiune a fost instalată prin autoupdate nu mai este nevoie să rulaţi din nou kitul disponibil pe Portalul EduSAL. Verificaţi instalarea noi versiuni în meniul de Actualizare unde ar trebui să aveţi la câmpul Versiune Program: 2.2.

Ataşat aveţi şi instrucţiunile de aplicare O.U.G. nr. 83/2014 în aplicaţia locală EduSAL vs. 2.2

Numai bine,
Echipa EduSAL

-preluare de pe Forumul EDUSAL.

Sus