• Mesaje Inspector Scolar General
  • Comunicate de presa
  • Program de lucru
  • Conducerea I.S.J. Ilfov

Program de lucru I.S.J. Ilfov

Luni - Joi 08:00 - 16:30
Vineri 08:00 - 14:00

Conducerea I.S.J. Ilfov

INSPECTOR SCOLAR GENERAL

 

Profesor Florentina Ecaterina COSTEA

Program de audiente: Marti, orele 13:00 - 15:00

INSPECTOR SCOLAR GENERAL ADJUNCT

 

Profesor Dr. Cristina GHIȚĂ

Program de audiente: Luni, orele 14:00 - 16:00

Ziua Mondiala a Educatiei

Stimați profesori, dragi elevi,

 

            An de an, pe 5 octombrie, de Ziua Mondială a Educației, simțim  mai pregnant nevoia recunoașterii sociale a valorii educației ca și a  meritului dascălilor în formarea culturii, valorilor şi moralei societăţii. Educaţia stă, indiscutabil, la baza evoluţiei pozitive a unui stat și fiecare cetățean trebuie să creadă cu tărie că viitorul poate fi construit numai bazându-ne pe școală, pe educație.

            Ca profesori,ne reunește crezul în educaţie, în puterea ei modelatoare şi transformatoare, în capacitatea acesteia de a oferi şanse de succes social tuturor copiilor. Aflaţi într-un continuu exerciţiu de învăţare, alături de elevi, căutăm soluţii, construim strategii, împărtăşim experienţe şi totul pentru a asigura viitorul elevilor şi al sistemului educaţional.Este important să reflectăm atent la misiunea noastră profesională, aceea de a schimba din interior şi din exterior şcoala, de a modela personalitatea elevilor noştri, viitori cetăţeni activi şi responsabili, capabili să creeze şi să transmită, la rândul lor, valori.

Deşi pare că ne căutăm tot timpul făgaşul, educaţia este în realitate ceea ce trebuie să facem: să nu ne mulţumim a merge pe cărări bătătorite, să fim iscoditori, descoperind ceea ce este mai bun şi mai adaptat nevoilor elevilor noştri. Ne dorim ca această nelinişte, de a fi mereu actuali, păstrând în acelaşi timp poveştile de succes, să fie crezul fiecărui cadru didactic. Știm că lucrurile bune se obţin prin eforturi proprii, dezvoltând o cultură a colaborării şi a parteneriatului cu comunitatea.

Doresc tuturor cadrelor didactice dar și elevilor și familiilor acestora  sănătate, bucurii, putere de muncă, reușite în plan personal si profesional!

Inspector școlar general,

prof. Coca CODREANU

Noutăți

Autentificare