INSPECTORATUL DE POLITIE - BIROUL DE SIGURANTA SCOLARA

Către,
Toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Ilfov

Având în vedere adresa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov - Biroul Siguranţă Şcolară nr. 808745/ 12.03.2021, înregistrată la Inspectoratul Şcolar Judeţean lfov cu nr.
2687/ 15.03.2021 , cu referire la prevenirea şi gestionarea unor evenimente din comunitatea şcolară, vă rugăm să desemnaţi la nivelul unităţii de învăţământ o persoană care să comunice, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, către Biroul de Siguranţă Şcolară, la adresa de email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. eventuale apecte privind:

  • organizarea şi desfăşurarea unor acti vităţi , de natură să conducă la identificarea, respectiv verificarea şi soluţionarea situaţiilor existente în mediul şcolar din categoria unor stări conflictuale, cazuri de bullying, incidente între elevi ori aceştia şi profesori sau aparţinători;
  • alte aspecte care pot afecta buna desfăşurare a procesului educaţional sau care pot pune în pericol integritatea corporală, sănătatea, libertatea sau alte drepturi ale elevilor şi cadrelor didactice.

Ataşăm prezentei adresa IPJ nr. 808745112.03.2021.

Descarca ADRESA INSPECTORATUL DE POLITIE - BIROUL DE SIGURANTA SCOLARA

Noutăți

Autentificare