Marcarea "Zilei Naţională a Meseriilor" pe site-ul Ministerului Educatiei

Catre
Unităţile de învăţământ care au ofertă educaţională pentru învăţământul dual

Doamnelor/domnilor directori

Deoarece se doreşte să fie marcată "Ziua Naţională a Meseriilor" şi pe site-ul Ministerului Educatiei, se solicită inspectoratelor judeţene transmiterea link-urilor unde se pot accesa si vizualiza materialele de promovare* virtuală realizate de către unităţile de învatamânt care au ofertă pentru învăţământul dual în anul scolar 2021-2022.

*Exemple de materiale de promovare virtuala: PPT, tur virtual al unitatii, interviuri cu reprezentantii operatorilor economici s.a., filmulete educationale de promovare a scolii,  flyere etc.

  1. Dacă unitatea de învatamânt are site/pagina web, sa fie adaugată o secţiune intitulată " lnvatamânt Oua!" în care sa fie încărcate toate materialele de promovare virtuală a unităţii pentru această categorie de învatamânt;
  2. Dacă unităţile de învatamânt nu pot încărca materialele pe pag./site web, în sectiunea " învatamânt dual", atunci să fie încărcate (de ex. materialele video cu dimensiuni mari) pe youtube şi să transmită link-ul aferent sau să fie transmise (de ex. fisierele cu dimensiuni mari) prin serviciul de transfer WeTransfer spre descărcare.

Termen :  18 martie 2021

Adresa Marcarea "Zilei Naţională a Meseriilor" pe site-ul Ministerului Educatiei

Noutăți

Autentificare